søndag, januar 28, 2007

Børn og alt det der

Børn har behov for godt legetøj - og selvfølgelig også for noget ordentligt tøj! Legetøj kan også være tøjdyr som f.eks. en teddybjørn:

En Teddybjørn er et stykke legetøj - nærmere bestemt et tøjdyr - opkaldt efter den amerikanske præsident, Theodore Roosevelt, som ofte gik under sit kælenavn, Teddy.
Man fandt på navnet, efter en jagt i 1902, hvor Theodore Roosevelt deltog. Da han og de øvrige deltagere fangede en såret bjørn, nægtede Roosevelt at dræbe dyret, idet han fandt det "usportsligt". Herefter blev der tegnet flere tegninger af Roosevelt og bjørnen. Det mest kendte er vist her på siden.
Den 15. februar 1903 udstillede Morris Michton og hans kone Rose verdens to ældste teddybjørne i deres butik i Brooklyn. De havde netop fået en skriftlig tilladelse af Roosevelt, til at kalde tøjdyret Teddybjørn. Herefter blev produktionen af disse sat i omløb.


Nemlig! Og når dte handler om babytøj og decideret børnetøj, er udvalget bare stort!


Sponserede links:

Vil du have det bedste til dit englebarn? Vi tilbyder billigt børnetøj og baby legetøj i vores online butik, hvor du også kan finde ting til børneværelset. På gensyn hos Englebarn - stedet med godt babytøj.