lørdag, februar 03, 2007

Tag og skru op for ringetonen

Så er der endelig håb for de gamle, der ikke har helt tag i det der med mobltelefoner. Iflg. en artikel på Comon.dk er der en mobilos på vej for de ældre:

Et østrigsk mobilfirma har udviklet en ældrevenlig mobil med store knapper, skærm og mulighed for at skure ekstra op for ringetonen.Mobiltelefonen, EmporiaLife, er tænkt til folk over 55 år - eller de som har mindre teknisk snilde. I modsætning til andre mobiler kan ringestyrken skrues højere op, og EmporiaLifes højtalersystem kan uden støre besvær kobles til et høreapparat.Samtidig kan man indkode navn og telefonnumre på nærmeste pårørende, som man ringe op til via et let tryk på en hjerteformet knap på mobilens bagside.Seniormobilen har endnu ikke fået sit gennembrud i Skandinavien. Men fra februar vil telekæden Telia sælge den ældrevenlige mobil i Sverige. Og hvis den bliver et hit hinsidan, så er der muligheder for, at telekæden vil fortsætte salget i Danmark.


Skal du lære mere om erhvervsrelaterede emner, skal du kigge på kurser og erhvervskurser. Det kan være lige fra kurser i personlig udvikling til medrivende og interessante kurser i lederudvikling. Eller hvad med de vanskelige medarbejdersamtaler? Går det helt galt med karrieren, må du jo ud og kigge efter ledige stillinger...