torsdag, februar 21, 2008

charterturismen

Hvis du ikke kender Chania så er det bare med at tage det næst fly til Chania og oplever den stemning der er på de kanter.Det er noget andet en Grønland turisme men det ville også være mærkeligt andet, da det jo ligger under nogle noget sydligere himmelstrøg. En charterrejse eller en pakkerejse som man også kan kalde det defineres således:



En pakkerejse defineres som en rejse bestående af mindst 2 ydelser - almindeligvis transport (eks. bus, tog, skib el. fly) samt indkvartering (hotel, lejlighed, hytte el. lignende), hvor begge ydelser er købt hos den samme rejsearrangør eller rejsebureau. - kilde: Wiki


Der er altid nogle steder der som destinationer til charterrejser er mere fortrukket end andre og en charterrejse til Mallorca er bl.a. en af dem, men er det solen man går efter så er der også en god sommer på Kreta, men hvis man er vant til at komme et bestemt feriested, så kan det jo være svært lige pludselig at skulle tage et nyt sted hen. Men et af de steder som helt sikkert også vil kunne være en konkurrent til til de normale destinationer så ville en charterrejse til Gardasøen være oplagt.